Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Dimensioner vedrørende varenr.

0
Hej

I forbindelse med fakturering af ét varenr. er det ikke muligt at benytte sig af fordeling mellem flere dimensioner uden, at det enkelte varenr. fremgår med flere linier på fakturaen.

Er det korrekt? Hvis ja, er det så noget, som vil blive implementeret i den nærmeste fremtig.

Ser fra til en snarlig tilbagemelding.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (170 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lei

Jo, du kan godt fakturere 1 vare, der bliver fordelt på flere dimensioner/afdelinger.

Det du skal gøre er, at lave en Fordelingsnøgle under Dimensioner. F.eks. hvis du vil fakturere 30% på afdeling 1, 20% på afdeling 2 og 50% på afdeling 3, laver du en fordelingsnøgler med denne fordeling tilknyttet.

Når du så fakturerer varelinjen, vælger du fordelingsnøglens nr., istedet for afdelingsnr.

Af fakturaen vil blot fremgå 1 varenr., men ser du under dit afdelingsregnskab, vil fakturalinjen være fordelt med 30/20/50% på hver af de 3 afdelinger.

Du skal blot være obs på, at du så IKKE kan benytte periodisering, da systemet går i fejl hvis man bruger <em>fordelingsnøglen</em> i en fakturalinje samtidig med periodisering. Du kan sagtens benytte en afdeling sammen med periodisering.

Jeg mener, at denne fejl er gået videre til teknisk afdeling, med jeg ved ikke, om problemet er blevet korrigeret - har ikke turdet at prøve.

<p>     Mange hilsner<br />     Susanne Røssell<br />     <br />     Bogføring for små og mellemstore virksomheder og hjemmegjort e-conomic-nørd</p>
Forslag af (15.8k points)