forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

GDPR d. 25/5

0
Hej.

ang. de nye der er i persondataloven efter d. 25/5, hvor det skal være muligt, at slette en person hvis vedkommende ønsker dette.

Hvordan sletter vi en person i Economic, hvis man forsøger kommer der en popup, hvor der skrives  "at der er x antal posteringer og så kan vi kun vælge "luk" vi kan altså ikke slette en person ej heller efter de 5 år, som regnskabet skal gemmes, det vil altså sige, hvis en person eks. vil slettes efter 6 år og vi ikke kan dette, kan vi blive idømt en bøde på 4 % af den globale årsomsætning eller 20 millioner euro.

Har I styr på dette til d. 25/5 ?

Mvh. Tom
spurgt 10 Maj i Spørgsmål » e-conomic generelt af Tom Nygaard (360 points)

1 Svar

Hej Tom

Jeg beklager vi ikke har vendt tilbage endnu. Jeg er lige i gang med at undersøge, hvad der præcis kommer til at ske. Du skal nok få en melding hurtigst muligt, men du skal ikke være bekymret. Vi skal nok få styr på det :)

Andre indlæg om samme sag: 

25087

23241


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du et godt tip du vil dele med andre e-conomic brugere?
- Hop herind og del det!
besvaret 14 Maj Spørgsmål af Jesper Mieritz (50,740 points)
løst× 1441
besvaret× 110
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.