forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Få kunde-rabat med på faktura-linierne fra Projekt-modulen

0
Vi har projekt-modulen og laver faktura-linierne ved at overføre timer.  Vi har 3 kunder, der får rabat.  Det står i deres kundeinfo, men rabatten kommer ikke igennem på faktura-linierne.  Vi skal huske at tilføje det manuelt til hvert linie.

Når vi laver faktura-linierne på andet vis, kommer rabatten igennem.  Vi vil rigtig gerne have at rabattan også kommer igennem, når vi bruger projekt-modulen.
spurgt 9 Apr i Forslag » e-conomic generelt af hb (160 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag :) 

Du har helt i, at rabatten på en kunde ikke kommer med over, når der overføres fra projekt. Jeg vil starte med at sige, at jeg lader forslag ligge i et par uger inden jeg tager en beslutning om, hvorvidt vi vil arbejde videre med det. Det skyldes vi meget gerne vil høre, hvad andre brugere mener eller tænker om et forslag. Det vil have stor betydning for, hvordan et forslag bliver prioriteret. 

Lad det være en opfordring til andre brugere om at bakke op, hvis i er enige :)

Når det er sagt, så har jeg et forslag til dig i forhold til, hvordan du kan gøre i dag. Det er sådan, at vores projektmodul giver mulighed for at lave særpriser på aktiviteter. Det kan gøres via en projektskabelon. Denne projektskabelon kan så benyttes for alle nye projekter du opretter. Det vil altså sige du kan lave en skabelon, hvor alle særpriser er angivet med fx 5% rabat. Så vil rabatsatsen på selve kunden aldrig komme i spil, da rabatten allerede er angivet i projektmodulet og derved er indregnet i den pris, der overføres til fakturaen. 

Et forslag herfra kunne være at oprette en skabelon på kundeniveau. Denne kan så vælges på alle projekter på de specifikke kunder. 

En anden måde at gøre det på kunne være at oprette dem per rabattype. Fx 5%, 10% osv. Det vil jeg lade dig styre. 

Dette virker kun på aktiviteter, så hvis i også skal have det med på en omkostning må du lige sige til. Der er har jeg også et forslag, men det er mere forvirrende og derfor tænker jeg ikke det gavner, hvis ikke det er relevant :) 

Giver det mening for dig? Du må endelig spørge ind, hvis der skulle være noget. Nu har jeg fortalt det lidt generelt, så jeg kan forstå, hvis det måske ikke er lige til at finde ud af i første omgang. Jeg håber bare du har forstået tankegangen omkring det :) 

 

 


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du en god ide til, hvordan vi kan gøre vores bankafstemning endnu bedre?
- Skriv din ide her
besvaret 10 Apr Forslag af Jesper Mieritz (45,980 points)
Hej og mange tak for svar!

Dit forslag om at lave en skabelon til de kunder, som får rabat, kunne godt fungere for os, da det kun handler om få kunder.  Hvordan kan jeg få vejledning på at få sådan en skabelon på plads?  Skal jeg helst bruge chatten?

Mvh Heather

Du er meget velkommen til at bruge chatten eller ringe herind. 

Jeg har en guide her. Den kan du altid starte med og så hive fat i os, hvis der skulle være noget. Jeg er selvfølgelig også til rådighed her på vores forum, så du kan også bare spørge løs her :) 

Rigtig god weekend. 

i gang× 2
løst× 100
besvaret× 191
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.