forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Spærring af lokationer

0
Vi kører med forskellige lokationer (lagre i forskellige byer), hvor vi har vores varer på lager. Nu er en af vores lokationer nedlagt. Jeg kan ikke slette den, da den jo tidligere har anvendt. Men jeg havde så håbet på at den have kunnet spærres - den kan den så ikke.

Så nu skal alle, have manuelt (på papir eller mundtligt) at vide at de ikke må bruge denne lokation mere.

Derfor vil det da være meget logisk, at man havde mulighed for at spærre en lokation!
spurgt 7 Feb i Forslag » Lager af Kiki

1 Svar

Hej Kiki :)

Jeg er enig i, at det ville give mening at spærre lokationer, så det fungerer ligesom andre steder af programmet.

Jeg vil dog også sige, at jeg har svært ved at se dette forslag blive prioriteret højere end de nuværende vi har. Du skal derfor ikke forvente, at vi på nuværende tidspunkt vil arbejde hen mod en løsning. Jeg vil dog gemme den på vores liste over forslag, som vi ikke vil prioritere at lave nu, men som er gode forslag, der giver mening og derfor ikke skal afvises.

Jeg vil for nu sætte forslaget som 'implementeres ikke', men du skal være velvidende omkring, at forslaget ikke er afvist. Det bliver bare ikke taget med i vores overvejelser på nuværende tidspunkt.

Et tip herfra er, at ændre navnet på lokationen, så den hedder 'XXXXX - brug mig ikke' - eller lignende, så det er ret tydeligt, at denne ikke skal anvendes.

Mange tak for at byde ind her på vores forum. Jeg håber du får en rigtig god weekend :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 2 dage siden Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 94
besvaret× 167
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.