forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Faktura mail som obligatorisk felt.

0
Det ville være fedt om man kunne vælge at faktura mailadressen under kunder var et obligatorisk felt (eventuelt kun så længe der ikke også er tastet et EAN nummer).

Vi oplever temmelig tit at vores sælgere glemmer at få en fakturamail ud af kunden når de opretter nye kunder – det resulterer i en masse bøvl og ekstraarbejde når fakturaen skal sendes. Hvis man var tvunget til at indtaste en fakturamail ved oprettelse af kunden, så kunne dette undgås.
spurgt 6 Feb i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson

1 Svar

Hej Helge :)

Det er altid en evig vurdering af, hvad skal være obligatorisk og hvad skal ikke. Det er ikke alle der arbejder med mail eller EAN. Jeg er klar over langt de fleste bruger dette, men vi har også brugere, som har butikker eller lignende, hvor faktura gives direkte ved køb eller bestilling. Disse nøjes måske med at styre det hele via kassekladden og kundefaktura. Derfor kan vi ikke gøre disse felter obligatoriske i forhold til hinanden.

Man kan selvfølgelig lave det valgfrit, men jeg må også bare erkende, at dette ikke er noget vi gør på andre felter og lige præcis denne problemstillingen er ikke noget vi har hørt til før. Hvis vi har, så er det i så lille et omfang, at det ikke er nok til vi gå efter denne implementering.

Jeg vil derfor afvise, at vi arbejder videre med dette og sætte sagen til implementeres.

Du må på trods af dette have en rigtig god weekend alligevel :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 2 dage siden Forslag af Jesper Mieritz
Fair nok...

Go' weekend til dig også...:-)
i gang× 4
løst× 94
besvaret× 167
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.