forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Betalinger

0
Hej

Når man er i regnskab, bank og betalinger, så syntes jeg det kunne være lidt smart hvis man kunne vælge alle i Valuta - så man kunne se, om man har betalinger i andre valutaer end i DKK !!!

Når man får fakturaer fra leverandører i forskellige valutaer - er det lidt træls, at skal gå de forskellige valutaer igennem hver gang, for at se om der er noget til betaling. (Man kan nemt komme til at glemme noget).

VH

Tina
spurgt 24 Jan i Forslag » Teknik og drift af Tina Hansen
lukket 8 Feb af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Tina :)

Jeg er meget enig i det du skriver her.

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at samle et lidt større forslag til vores udviklere omkring, at forbedre hele betalingsdelen af e-conomic.

Det er ikke kun den udfordring du beskriver her, men flere forskellige ting. Derfor vil jeg indtil videre sætte dit forslag som overvejes.

Jeg vil gøre dig opmærksom på, at du ikke vil kunne danne en fil, som kan indeholde blandede valuta, men vi gerne vil arbejde hen i mod er mulighed for bedre at kunne synliggøre, hvilke betalinger i hvilke valuta du har liggende :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 8 Feb Forslag af Jesper Mieritz
Det var heller ikke for, at kunne overføre alle valutaer i en fil - men bare så man kunne se om man havde i andre valutaer.
Hej Tina :)

Det er helt fint. Det er også det vi arbejder hen i mod. Jeg ville bare sikre mig, at der ikke opstod misforståelser.
i gang× 4
løst× 94
besvaret× 165
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.