forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Scanne varer med stregkodetal

0
Vi har fået en håndscanner, så vi nemmere kan finde vores varer frem i economic og til kunder.

Men "problemet" er, at vi også skal indtaste stregkodetal i feltet "vare nr" og ikke bare nøjes med at have det indtastet i feltet "stregkode" under varen.

Nu har jeg stregkodetal indtastet i begge felter, og det fungerer, Men nu skal jeg hvergang søge efter varens stregkode hos vores distributør, og ikke blot varens nr. som hidtil, for at finde varen frem.

Kan man ikke lave det om, så man kan søge efter varen med både varens nr og stregkode?

Når jeg søger efter en bestem vare hos en af vores distributør, kan jeg selv bestemme om det skal være varens nr eller stregkodetal, og det er jo smart.,,
spurgt 23 Jan i Forslag » e-conomic generelt af WebGait

2 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg synes dit forslag giver rigtig god mening. Det er der ingen tvivl om.

Det er noget jeg før har præsenteret for vores udviklere, hvor de var enige i, at dette ville være en forbedring af systemet.

Der er dog taget en vurdering af, at dette ikke er noget, der vil blive kigget på her og nu. På den lange bane arbejder vi på at kunne bruge stregkoder bedre. Vi har blandt implementeret en stregkodescanner direkte i vores app til salg. Den fungerer dog på samme måde som en håndholdt scanner. Den læser egentligt bare det, der står i stregkoden og smider den ind i et felt. Dette felt vil være varenummeret og derfor forsøger den at finde dette og ikke selve stregkoden.

Du skal derfor vide, at vi på lange bane er opmærksomme på, at dette vil forbedre oplevelsen af e-conomic, men for nu er det ikke på tegnebrættet. Jeg vil sætte forslaget som implementeres ikke for nu, så du ikke forventer en løsning lige rundt om hjørnet.

Jeg vil dog notere forslaget ned i vores idebank, som er et sted vi gemmer forslag til fremtiden.

Mange tak for at dele dine tanker med os. Jeg synes det er et rigtig godt forslag du kommer med her :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 6 Feb Forslag af Jesper Mieritz
Hej WebGait

Du kan kontakte os for en snak om dit problem - ring 70257600 eller skriv salg@itnvision.dk

Med venlig hilsen

Per Holm-Pedersen

facebook.com/itnvision
besvaret 10 Feb Forslag af Per Holm Pedersen
i gang× 4
løst× 94
besvaret× 165
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.