Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Scanne varer med stregkodetal

0
Vi har fået en håndscanner, så vi nemmere kan finde vores varer frem i economic og til kunder.

Men "problemet" er, at vi også skal indtaste stregkodetal i feltet "vare nr" og ikke bare nøjes med at have det indtastet i feltet "stregkode" under varen.

Nu har jeg stregkodetal indtastet i begge felter, og det fungerer, Men nu skal jeg hvergang søge efter varens stregkode hos vores distributør, og ikke blot varens nr. som hidtil, for at finde varen frem.

Kan man ikke lave det om, så man kan søge efter varen med både varens nr og stregkode?

Når jeg søger efter en bestem vare hos en af vores distributør, kan jeg selv bestemme om det skal være varens nr eller stregkodetal, og det er jo smart.,,
i Forslag » Andet af (120 points)

3 Svar

Hej og tak for dit forslag :)

Jeg synes dit forslag giver rigtig god mening. Det er der ingen tvivl om.

Det er noget jeg før har præsenteret for vores udviklere, hvor de var enige i, at dette ville være en forbedring af systemet.

Der er dog taget en vurdering af, at dette ikke er noget, der vil blive kigget på her og nu. På den lange bane arbejder vi på at kunne bruge stregkoder bedre. Vi har blandt implementeret en stregkodescanner direkte i vores app til salg. Den fungerer dog på samme måde som en håndholdt scanner. Den læser egentligt bare det, der står i stregkoden og smider den ind i et felt. Dette felt vil være varenummeret og derfor forsøger den at finde dette og ikke selve stregkoden.

Du skal derfor vide, at vi på lange bane er opmærksomme på, at dette vil forbedre oplevelsen af e-conomic, men for nu er det ikke på tegnebrættet. Jeg vil sætte forslaget som implementeres ikke for nu, så du ikke forventer en løsning lige rundt om hjørnet.

Jeg vil dog notere forslaget ned i vores idebank, som er et sted vi gemmer forslag til fremtiden.

Mange tak for at dele dine tanker med os. Jeg synes det er et rigtig godt forslag du kommer med her :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej WebGait

Du kan kontakte os for en snak om dit problem - ring 70257600 eller skriv salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
Hej igen :)

Jeg vil lige give dig en lille information i forhold til dit indlæg her.

Vi har nu i vores egen app udbygget, med en stregkodescanner, som kan hente informationen direkte fra stregkodefeltet. Det betyder du ikke behøver han det som varenummer.

Jeg ved godt det ikke hjælper i forhold til en håndscanner, men i fremtiden vil du kunne benytte app'en som din stregkodescanner.

Rigtig god dag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)