forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

FI og Bank Connect

0
Hej.

I snakkede for noget tid siden om at det i løbet af 2017 ville være muligt at indlæse Fi jndbetalinger via Bank Connect. De udlæser jo allerede data - men man skal stadig hos jer indlæse det som en fil. Ved i noget om hvornår det kommer?
spurgt 16 Jan i Spørgsmål » e-conomic generelt af Lars Hede
lukket 16 Jan af Jesper Mieritz

1 Svar

Hej Lars :)

Der er stadig ikke blevet kigget konkret på dette.

Det er dog en sag, der ligger højt på min liste over ting jeg meget gerne ser i e-conomic.

Når jeg siger, der ikke er blevet kigget på det, så betyder det, at vores udviklere ikke konkret er gået i gang. Der er blevet kigget på det i forhold til den indledende fase omkring, at forslaget skal vendes internt og diskuteres. Denne del er overstået, og det giver rigtig god mening, at vi får lavet dette.

Som tingene er nu kan jeg ikke give dig et tidspunkt for dette, men jeg skal nok notere ned, at forslaget har været her igen og selvfølgelig nok komme med en opdatering. Jeg vil dog lukke dit indlæg med henvisning til dette. Det er udelukkende for at skabe et bedre overblik her vores forum. Forslaget er ikke lukket i den forstand. Blot flyttet :)

 


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Jan Spørgsmål af Jesper Mieritz
løst× 1440
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.