forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Opret bedømmelse af dårlige betalere

+1
spurgt 15 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af legoland
status opdateret 29 Dec, 2017 af Jesper Mieritz
E-conomic. Jeg synes I skal få lavet en lignende funktion hurtigst muligt. Pas på I ikke bliver overhalet af Dinero.

1 Svar

Hej Kim :)

Jeg kan sagtens se ideen i at have dette. Jeg kan dog også godt se nogle dårlige sider ved det. Personligt synes jeg, at man skal passe meget på med at lave sådanne tiltag, hvis ikke de er nuanceret nok til at give et retvisende billede.

Når det er sagt, så er det rigtig god tanke bag at gøre dette, og det er helt sikkert også derfor vores kollegaer fra dinero har kigget denne vej.

Vi er pt. i gang med at kigge på at optimere mange af vores online medier inkl. vores forum og jeg synes dette kunne være et sted, hvor det giver mening at have det. Som jeg læser det, så har dinero det inde i applikationen og er kun tilgængeligt for deres kunder i det den store pakke. Her mener jeg, at vi skal gøre det tilgængeligt for alle, hvis vi ender med at lave en sådan løsning.

I 2018 vil vi arbejde meget mere med vores online medier og jeg håber og tror på, at vi kommer til at lave en masse nye og gode tiltag. Her vil jeg helt bestemt smide dette forslag med videre. Hvordan det hele lander i sidste ende kan ikke give dig et præcis svar på, men jeg smider det på listen og så tager vi snak omkring det internt.

Mange tak for dit forslag og rigtig godt nytår :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.