forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Video i brødtekst

0
Her i en tid hvor vi gerne vil gøre det så personlig som muligt. Kunne i så ikke overveje at lave en mulighed for at indsætte en lille video i en brødtekst?

Generelt kunne det være lækkert at i arbejdede mere med hele brødtekst området. Kan se der er mange forskellige ønsker, som mulighed for at vælge gemte tekster ol.

 

/Henrik - Viborg Havemaskiner
spurgt 15 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af henrikholiday

3 Svar

Hej Henrik,

Vi hjælper flere e-conomic kunder med egne tekster inkl. billeder, video etc. Samtidig kan du sende dine tilbud, ordre og fakturaer fra egen e-mail adresse med vores app.

Du kan finde Ant Text app i det helt nye e-conomic Market. Se beskrivelsen i denne LinkedIn post

Mvh Antonio


Venligste hilsner Insight Office Antonio "Outlook and Templateman" Bibovski +45 2113 0603
besvaret 16 Dec, 2017 Forslag af dkabi
Tak Antonio, jeg er dog ikke interesseret i at betale for en løsning, og vil ej heller ud af e-Economic for at lave dette.
Helt ok Henrik. Jeg syntes du skulle have tilbudet som alle andre. :-)
Hej Henrik :)

Jeg har testet lidt for at finde en måde at gøre det på. Som udgangspunkt vil jeg sige, at jeg ikke har kunne få det til at virke, men må også indrømme, at dette ikke er min spidskompetence. Dem der er rigtig gode til det her er så heldige at have fri her mellem jul og nytår. Derfor må jeg være dig svar skyldig indtil videre.

Jeg vil hellere vente og lige vende den med mine kollegaer for at være sikker på, at jeg giver dig det bedste svar. Det håber jeg er okay :)

Jeg vender tilbage i 2018. Rigtig godt nytår :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz

Hej igen Henrik :)

Jeg har nu fået snakket med en af vores eksperter og dette er desværre ikke muligt. Den tekniske del af, hvorfor du ikke kunne gøre det var lidt kringlet, så den vil jeg i første omgang spare dig for. Det korte og det lange er, at video ikke vil komme til at køre i brødteksten.

Det vil kun være billeder, der kan komme. Hvis det kunne være interessant for dig, så kan du se mere omkring den del her.


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 3 Jan Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.