forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mere lager og smart inbox…

0
Når nu der ikke er nogen super smart måde at bruge smart inbox sammen med lagermodulet, så er der alligevel en lille ting der måske kunne laves.

Når man nu modtager fakturaer via mail/EAN, så lander både leverandør og vareleverandør fakturaer jo samme sted (i ubehandlede) – her kunne jeg så godt tænke mig at flytte alle vareleverandørfakturaer over i en kategori der f.eks. hed ”vareleverandørfakturaer” – og det kan jeg jo allerede godt. Problemet er bare, at jeg kun kan vælge at vedhæfte bilag fra ubehandlede når jeg så taster min vareleverandørfaktura.

Det ville således være smart om man, under oprettelse af en vareleverandørfaktura, kunne vælge også at vedhæfte bilag fra kategorier og ikke kun ubehandlede .
spurgt 11 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson
opdateret 12 Dec, 2017 af Helge Abrahamson

1 Svar

Hej Helge :)

Bare for at være helt sikker, så spørger jeg lige lidt ind her.

Når du siger, at du gerne vil vedhæfte fra kategorier, er det så efter du har trykket vedhæft fra ubehandlede, at billedet skal vises i kategorier frem for en samlet oversigt over ubehandlede bilag? :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
Nej,  jeg har ikke vedhæftet fra ubehandlede..
Det jeg godt ville,  var at sortere fakturaer inden de bliver vedhæftet - altså,  jeg ville flytte indgåede vareleverandørfakturaer over i en kategori der f.eks. hedder "vareleverandør" - hvorefter jeg så vil vedhæftet dem herfra når Jeg opretter vareleverandørfakruraer.
Jeg tror vi snakker om samme sag. Kategorier er en del af ubehandlede. Du kan altså fx 5 kategorier under ubehandlede.
Når du så vedhæfter ubehandlede, så vil de ligge i en lang liste.
Som jeg forstår det, så skal denne liste i stedet kategoriseres efter kategorier, så de er nemmere at finde når du fx laver en vareleverandørfaktura. Er det korrekt? :)
Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener... men "problemet" er, at hvis jeg flytter et indgående bilag fra ubehandlede over i en kategori, så kan jeg ikke længere få lov at vælge det når jeg ønsker at vedhæfte bilaget til en ny vareleverandørfaktura når jeg opretter fakturaen... den kigger øjensynligt kun i roden af ubehandlede og ikke i underkategorier.

Noget helt andet, når vi snakker vedhæftede bilag til vareleverandørfakturaer - kan det så virkelig passe, at man ikke efter man har bogført fakturaen, kan få lov til at vedhæfte et bilag (eller slette/ændre det) - det kan man jo med almindelig leverandørfakturaer, men ikke vareleverandørfakturaer...???
Hej Helge :)
Jeg er med på, hvad du mener nu. Tak for at forklare det ydeligere.
Det virker lidt besynderligt i min optik, så det vil jeg meget gerne gå videre med.

I forhold til at vedhæfte og fjerne vedhæftede bilag, så har du ret i man ikke kan fjerne dem. Den del skal jeg lige vende med vores udviklere, så skal jeg nok komme med et svar på det.
Du kan dog godt vedhæfte til bilaget ved at gøre det direkte fra din inbox. Der kan du vedhæfte til bogførte posteringer incl. dine varelevereandørfaktura.

Jeg vil sætte forslaget som overvejes :)