forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Automatisk ordrelinje

0
Kunne det en gang i fremtiden blive muligt at der på specielle kundegrupper, kunne tilvælges en bestemt ordrelinje som altid lå på kunden, når der blev oprettet en ny ordre/faktura?

F.eks. at der på en bestemt kunde/kundegruppe automatisk lå en linje som hed "håndteringsgebyr" eller lign. så man slap for at tilføje den hver gang :-)
spurgt 8 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af claraojensen

1 Svar

Hej Clara :)

Jeg kan godt forstå tankegangen bag at have dette setup og derfor vil jeg gerne gå videre med den internt og snakke med vores udviklere omkring det.

Jeg vil dog også sige, at det ikke er noget vi har haft efterspørgsel på før, så andre forslag kan have højere prioritering, da de gavner flere kunder.

Men som sagt, så prøver jeg at vende den internt. Efter vi har snakket om det, så skal jeg nok give dig opdatering på, hvad status er herinde :)

Glædelig jul!

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.