forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Hurtigere adgang til kontaktpersoner under kunder

0

Det ville være rigtigt rart om man kunne få en nemmere adgang til kontaktpersoner under kunder – f.eks. samme måde som under leverandører…

Under leverandører har man det lille ikon (mand med telefon) i højre side af leverandørens line, hvorimod man under kunder skal ind i ”flere” for at finde kontaktpersoner…

Det ville være super sejt om man også havde det lille ”mand med telefon” ikon på kundelinjen.

spurgt 6 Dec, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Helge Abrahamson (1,660 points)

1 Svar

Hej Helge :)

Det ville selvfølgelig være lækkert, hvis de funktioner man skal bruge er nemt tilgængelige i programmet. Vi har førhen haft en snak omkring, at disse skal være brugertilpasset og at folk derfor helt selv kan vælge, hvad der skal vises.

Det var egentligt en ide, der er opbakning til, men sagen har indtil videre ikke fået tildelt ressourcer til at blive løst og det vil ikke komme i løbet af 2018. Derfor har dette lange udsigter. Jeg er med på, at du blot vil have kontaktpersonen ud, men det vil ryge under samme sag som at lave alle felter brugertilpasset.

Samtidigt er det kun et ekstra klik, der skal til for at få få dem frem. Det er selvfølgelig bedre, hvis man kan slippe for det ekstra klik, men vi har andre forslag på tegnebrættet, som skaber mere værdi end dette og derfor får de højere prioriteringer.

Jeg vil derfor sætte dit forslag som implementeres ikke, men jeg går ind tilføjer til sagen omkring brugertilpasset ikoner, at der har været endnu en forespørgsel på dette :)

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Har du en god ide til, hvordan vi kan gøre vores bankafstemning endnu bedre?
- Skriv din ide her
besvaret 22 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz (46,220 points)
i gang× 2
løst× 100
besvaret× 191
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.