Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Flette varekategorier i webshop+

+1
Det ville være smart om man kunne flette varekategorier i webshop – altså at man kunne oprette en varekategori som var baseret på flere andre kategoriers indhold.

Benyttelse kunne f.eks. være følgende:

Vi har en kategori (et menupunkt) der hedder ”kameraer” – denne kategori indeholder så naturligvis en masse kameraer. Under dette menupunkt ligger flere underliggende menupunkter som f.eks. kunne være ”Canon”, ”Sony”, ”Panasonic” osv.

Det smarte ville være, at man så oprettede de underliggende (altså Canon, Sony osv.) og så kunne flette dem til den kategori der skal indeholde alle kameraer.

Som det er nu, så skal alle kategorier der indeholder varer fra flere andre kategorier, oprettes individuelt og manuelt, hvilket er bøvlet, tidskrævende og med risiko for at man ikke får alle vare med i alle relevante kategorier.
i Forslag » Andet af (3.4k points)

1 Svar

Hej Helge :)

Tanken bag er egentlig meget god. Jeg har prøvet at snakke med vores ansvarlige på området.

Det er ikke tanken, at vi vil gå den vej med Webshop på nuværende tidspunkt. Det bliver en anelse for kompliceret i forhold til mængde af efterspørgsel vi har på dette. Derfor vil jeg for nu afvise at gå videre med muligheden for at lægge menupunkter ind under varekategori.

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
OK, men det behøvede jo ikke være mere kompliceret end at man under den eksisteren ”angiv vilkår” fane, også kunne vælge indhold fra andre kategorier…