forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flette varekategorier i webshop+

0
Det ville være smart om man kunne flette varekategorier i webshop – altså at man kunne oprette en varekategori som var baseret på flere andre kategoriers indhold.

Benyttelse kunne f.eks. være følgende:

Vi har en kategori (et menupunkt) der hedder ”kameraer” – denne kategori indeholder så naturligvis en masse kameraer. Under dette menupunkt ligger flere underliggende menupunkter som f.eks. kunne være ”Canon”, ”Sony”, ”Panasonic” osv.

Det smarte ville være, at man så oprettede de underliggende (altså Canon, Sony osv.) og så kunne flette dem til den kategori der skal indeholde alle kameraer.

Som det er nu, så skal alle kategorier der indeholder varer fra flere andre kategorier, oprettes individuelt og manuelt, hvilket er bøvlet, tidskrævende og med risiko for at man ikke får alle vare med i alle relevante kategorier.
spurgt 29 Nov, 2017 i Forslag » Andet af Helge Abrahamson

1 Svar

Hej Helge :)

Tanken bag er egentlig meget god. Jeg har prøvet at snakke med vores ansvarlige på området.

Det er ikke tanken, at vi vil gå den vej med Webshop på nuværende tidspunkt. Det bliver en anelse for kompliceret i forhold til mængde af efterspørgsel vi har på dette. Derfor vil jeg for nu afvise at gå videre med muligheden for at lægge menupunkter ind under varekategori.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 14 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
OK, men det behøvede jo ikke være mere kompliceret end at man under den eksisteren ”angiv vilkår” fane, også kunne vælge indhold fra andre kategorier…
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 143
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.