Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




X posteringer anvender spærrede kunder

0
Hej :-)

Når man f.eks. kører girokort betalinger ind (FI adviseringer) fra netbanken ind i kassekladden, så kan man få fejlen "X posteringer anvender spærrende kunder".

Men der står ikke noget om, hvilke kunder der er tale om, som er spærrede, og det skaber et kæmpe ekstra arbejde at finde frem til, hvis man f.eks. har hundrede eller tusinder af posteringer. Og det er unødvendigt tidsspild, fordi fejlen kunne godt lige henvise til de låste kunde-konti, så man ikke skulle rundt og slå en masse kunder op for at se om de nu skal være spærrede.

Har I lyst til at udbygge jeres fejlmeddelelse?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)

1 Svar

Hej Jens :)

Mange tak for at gøre os opmærksomme på problemet. Det er helt sikkert en dårlig fejlmeddelelse. Det er heller ikke det eneste sted vi ikke er særlig gode til at gøre os opmærksomme på fejl.

Jeg har derfor startet en lille sag, hvor jeg samler alle disse steder, hvor vi kunne rapportere bedre fejlmeddelelser til jer brugere. Her ryger dit forslag med. Jeg har planer om, at jeg i slutningen af året her afleverer listen til udviklerne og så tager vi en snak omkring, hvad vi kan gøre.

Derfor må du meget gerne komme med flere steder i programmet, hvor disse meddelelser er til gene for dit arbejde.

Dit forslag her ryger selvfølgelig med på.

Jeg håber derfor, at du og andre brugere har lyst til at komme med flere. Der er ingen garanti for alle vil blive rettet, men vi skal jo starte et sted :)

 

 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)