forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Dobbeltbogføring af leverandørfakturaer ved brug af smart inbox

+1
Efter I er begyndt med smart inbox, så får man ikke længere besked hvis en leverandørfaktura bogføres dobbelt. Systemet bør da reagere når bilagene kommer i kassekladden, så man får besked inden man bogfører.

 

MVH
MM Administration & Bogføring

Marianne Mortensen
spurgt 22 Nov, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af 225243

1 Svar

Hej Marianne :)

Du har til dels ret. Funktion for at se om en leverandørfaktura bliver bogført dobbelt findes stadig. Man vil bare ikke komme til det punkt, hvor fejlmeddelelsen kommer. Det er nemlig når man trykker gem i kassekladden, hvilket man sjældent vil komme ud for, da posteringen allerede er oprettet.

Når det er sagt, så er jeg helt enig i, at der kan gøres noget bedre. Det er nemlig ikke meningen man skal ind og trykke gem på alle posteringer.

Derfor er det allerede nu et fokuspunkt herinde og vi er i gang med at kigge på en løsning.

Hvis alt går som det skal, så vil vi allerede i 2017 have en løsning klar, hvor du vil få besked om, at fakturaen allerede findes. Der kan dog ske ting, som rykker det, men som planen er nu, så er vi klar med dette senest i Q1 2018.

Jeg vil derfor sætte dit forslag som i gang. Når funktionen er klar, så skal jeg nok opdatere her på indlægget :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 7 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.