forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Salgsfakturaarkiv

0
Under Salg/Fakturering/Arkiv er der forskellige afgrænsningsmuligheder, men der mangler en væsentlig, nemlig valg af medarbejder/sælger.

Vi arbejder med agenter, der provisionsafregnes. Det er helt fint, at man under rapporter kan lave udtræk pr. sælger, men det er pinedød nødvendigt, at man kan dokumentere omsætningen med de fakturaer, der er sendt til kunderne.

Derfor felterne: "Fra medarbejder" "Til medarbejder" under Arkiv. Dataene findes, så det er "kun" et spørgsmål om at forbedre valgmulighederne.
spurgt 22 Nov, 2017 i Forslag » Andet af Erik Jensen

1 Svar

Hej Erik :)

Jeg forstår din problemstilling. Du har ret i, at man som udgangspunkt ret nemt lige kan tjekke den totale omsætning via rapporterne, men hvis man ønsker at se, hvilke fakturaer, der ligger til grund for dette, så er det en anden sag.

Derfor vil jeg gerne gå videre med dit forslag. Jeg tager en snak med vores udviklere omkring sagen. Indtil da vil jeg sætte forslaget som overvejes :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 5 Dec, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.