forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

udlæsing af bilag

0
Hej

Jeg har netop fået smartindbox og fået en indscanning fra en leverandør. bilag fik jeg vedhæftet til min postering og det gik fint nok.

Når jeg står på min postering så kan jeg desværre ikke "vis bilag" så det åbner i et nyt vindue, den funktion virker ikke med bilag der kommer fra Ean indscanninger.

Kan forstå det ikke er sikkert at den kommer til at virker, men hvordan kan man så udlæse en faktura igen hvis man nu har vedhæftet et forkert bilag til en postering?
 

mvh

Rune
spurgt 17 Nov, 2017 i Spørgsmål » e-conomic generelt af Runenielsen

2 Svar

Hej Rune :)

Jeg er ikke helt sikker på, hvor du kigger henne for at se dette. Som udgangspunkt burde du godt se en vedhæftet EAN faktura. Kan jeg lokke dig at beskrive, hvad du klikker på i programmet for at opleve dette?

Så må vi prøve at kigge på, hvad der er galt.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 17 Nov, 2017 Spørgsmål af Jesper Mieritz

Hej Jesper

jeg vil prøve at forklare det lidt nærmere. Normalt fungere det fint, men når bilaget kommet fra Indscanning via EAN nummer så virker funktionen ikke.

Jeg har vedhæftet et billede og markedet den knap der ikke fungerer

 

 

 

besvaret 17 Nov, 2017 Spørgsmål af Runenielsen
Hej Rune :)

Jeg beklager jeg ikke har vendt tilbage på dit svar. Det er sådan, at når du trykker 'svar' på dit eget indlæg, så svarer du egentligt dig selv og derfor får jeg ikke besked.
Jeg vil dog sige, at det er vores platform, der ikke er optimal, men til en anden gang må du meget gerne kommentere direkte på mit svar, så ser jeg det med det samme :)

Til trods for det, så går jeg løbende alle ikke afsluttede indlæg gennem, så jeg plejer at fange dem alligevel, hvilket var tilfældet er. Det betyder bare, at der godt kan gå lidt tid.

Men tak for at følge op på svaret. Jeg har testet og det virker hos mig. Det er ikke verdens pæneste billede, der bliver dannet, men du kan trods alt godt se det.

Oplever du det samme hos dig? :)
løst× 1439
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.