Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Masseudsendelse af ordre

0
Når nu man kan sidde og lave en hel stak faktura og blot til sidste vælge at sende disse samlet, vil det være rigtig rart hvis man kunne gøre det samme på eks ordre og tilbud.

Funktionen må være næsten den samme bortset fra at den ikke skal bogføres men blot have en status som sendt
i Forslag » Andet af (360 points)

2 Svar

Hej Lars :)

Jeg synes det er godt forslag du kommer med her.

Det ville da give mening at have samme muligheder som på faktura. Jeg vil tage dit forslag med videre og undersøge mulighederne omkring dette. Jeg vil sætte forslaget som overvejes indtil videre.

Når vi har undersøgt og snakket om det herinde, så skal jeg nok komme med en opdatering på, hvad vi gør herfra :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Lars.

Jeg skriver lige til dig for at informere dig omkring din sag her på forum.

Jeg undskylder mange gange at du ikke har hørt yderligere omkring din sag. Jeg synes dog du skal have svar, så jeg har derfor taget denne sag med videre til vores næste udviklermøde.

Det er vigtigt at vi gennemgår alle de forslag vi får, og jeg synes at den her virker lige til, så jeg tager den lige med og sikrer mig at du får svar.

Hav en rigtigt god dag, jeg ved mere i løbet af måneden så der lover jeg lige at vende tilbage til dig.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Charles Jensen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (13.8k points)