forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

kopi af fakturalinier til en anden faktura

0
Hej

 

Vi har et meget stort ønske om, at kunne kopierer/flytte fakturalinier til en anden faktura, da vi har nogle store kunder som ofte skal have rettet flere fakturaer til andre fakturaer inden de bliver bogført, men det kan jo ikke lade sig gøre, er det noget vi kan få jer til at arbejde med så det kommer på sigt,

Vi kunne gøre i c5 og det var meget nyttigt for os.

 

med venlig hilsen

Vognmand Karsten V. Olesen
spurgt 14 Nov, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af vognmandolesen

1 Svar

Hej Karsten

Du kan som udgangspunkt ikke kopiere enkelte linjer. Du kan dog sagtens kopiere en hel faktura inkl. fakturalinjer. Du kan så slette/tilføje flere linjer og rette i de oplysninger, der er på en faktura. Hvordan ville det hjælpe dig? Det kan gøres både på igangværende og bogførte faktura.

Hvis ikke dette kan hjælpe dig. Kan jeg så lokke dig til at uddybe, hvad der gør at dette ikke vil virke for dig? Så vil jeg prøve at kigge på det.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 27 Nov, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.