forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Flere EAN numre på samme kunde

0
Hej !

Jeg har en del offentlige kunder som har mere end 1 EAN nummer pr cvr nummer, men jeg kan ikke se, at jeg kan indtaste mere end 1 EAN nummer pr kunde. Er det muligt at have mere end 1 EAN nummer pr kunde hvor man også kan tilknytte en beskrivelse?

 

Mette
spurgt 9 Nov i Spørgsmål » e-conomic generelt af Mette Brandt

1 Svar

Hej Mette :)

Som udgangspunkt er det ikke muligt at have flere EAN numre per kunde.

Jeg håber dog vi kan finde en løsning, der vil virke for dig.

Som jeg forstår det, så er det en samlet kunde, og derfor er de skyldige beløb også rettet mod den samme kunde, men de har forskellige afdelinger.

Det du kan gøre er, at oprette alle afdelinger som selvstændige kunder med det samme CVR nummer. Så opretter du en betalingsbetingelse af typen 'kreditkort'. Det er ikke fordi de skal betale med kreditkort. Det hedder den blot i vores system. Denne skal tildeles alle afdelingerne.

Det er der er smart ved denne type er, at du kan angive en kunde på betingelsen. Denne kunde vil så få 'flyttet' alle de skyldige beløb over på sig, så alle de andre kunder (afdelinger) vil gå i nul, men denne kunde, som er tastet på betingelsen vil have det samlede skyldige beløb.

På den måde vil du have alle afdelinger for sig selv med hver sit EAN nummer og du vil have en kunde med det skyldige beløb. Jeg tror måske det vil løse din udfordring.

Sig endelig til, hvis det ikke giver mening. Jeg kan godt forstå, hvis det er lidt forvirrende :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 10 Nov Spørgsmål af Jesper Mieritz
løst× 1436
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.