forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Export fra rapport og projektmodul

+1

Når man eksporterer til excel fra projektmoduel og fra 'Rapporter' så står oplysninger om kunde, mv. i felter, der er præ-formatterede til funktionen 'Flet celler'.

Da vi altid skal arbejde videre i Excel-arket er det irriterende hver gang at skulle markere og omformatere disse inden man kan komme videre. Og jeg kan ikke få øje på hvorfor det overhovedet er nødvendigt at have disse oplysninger i 'flet celler-mode.

Men måske findes der en god forklarring?

Mvh. Gitte

Eksempel:

170615 - Bullitt Film ApS
Projekter » Igangværende projekter »
Underprojekter
spurgt 25 Sep, 2017 i Forslag » Import og eksport af data af Gitte Randløv

1 Svar

Hej Gitte :)

Umiddelbart vil jeg tro det er lavet for syns skyld, da disse felter ikke skal bruge til andet og det derved danner et pænere billede. Hvis det er vigtigt for dig, at have en mere uddybende forklaring, så løber jeg gerne efter den bold og finder et svar smiley

 

Jeg vil sige, at det er ret nemt at fjerne dette. Du åbner excel arket -> trykker på ctrl. + a -> tryk på ikonet for slet celler.

Flet celler findes her:

Jeg håber det kan løse din udfordring :)

 


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 6 Okt, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 145
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.