forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

E-conomic Sales App: Tilkoble stregkodescanner

0
Hej eco

Det kunne være meget smart og meget tidsbesparende, hvis man kunne koble en bluetouch stregkodescanner til jeres Eco app, så man kan indscanne de varer, som man gerne vil have på en ordre / faktura som man skaber via sin smartphone eller tablet.

Lige nu er vi nødt til at klikke os frem på skærmen mens vi i f.eks. iZettle app lynhurtigt kan scanne de varer, som skal på en ordre. Det samme kan I gøre og det vil gøre jeres app så meget bedre end den er nu.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 18 Sep, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Jens Kirk

3 Svar

Hej Jens :)

Det er et spændende forslag du kommer med her. I forhold til din forespørgsel, så er jeg nødt til lige at tjekke op med de personer, der sidder med vores app før jeg kan give dig et svar.

Jeg vil derfor lige arbejde lidt videre med det internt og så vender jeg tilbage på indlægget :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 29 Sep, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
I kører jo allerede med stregkoder for både jeres site og jeres App (dvs. de kan aflæses og ændres begge steder), så det vil være nærliggende at I også får en stregkodelæser på.

Jeg er med i et projekt, hvor vi løste det på følgende meget lette måde:

1) Skabe et felt ved navn "Input stregkode", som man trykker ind i.

2) Så opretter "en lytter", som står og kigger på om der kommer noget ind i feltet (indscannet som indtastet)

3) Kommer der noget ind i feltet, og er det svarende til en stregkodeværdi, så matcher den produktet op på med stregkode-værdien svarer hertil. Og bringes produktet frem på skærmen.

Det samme kan I med lethed gøre på jeres tablet version uden at I skal til at arbejde med stegkodelæser-understøttelse. I skal blot have et felt, hvor når man har scannet stregkoden ind eller (man har indtastet den), så matches produktet op og vises.

Så er der det nemt at finde et produkt ud af 18.000 produkter som en af vores kunder bøvler med, når de står ude på lageret med en tablet og skal til at pakke en ordre.

Gør det nu - fordi det vil gøre jeres app langt bedre, fordi man nu kan fange produkterne med scanneren. Glem alt om understøttelse og lancer i en version, hvor i mellemlander i omtalte felt, som blot lytter på, hvornår der blive indskrevet / indscannet en stregkodeværdi og så matcher produktet op :-)
Hej Jens :)

Mange tak for den uddybende forklaring. Jeg sender den med videre til den relevante personer.

Jeg er helt med på ideen om at kunne bruge stregkoder bedre, så du har solgt ideen til mig. Nu vil jeg prøve at sælge ideen videre til vores udviklere ;)
Hej igen Jens :)

Vi er i gang med at kigge på at lave en scanner til appen, der virker sammen med stregkoder. Som udgangspunkt er løsningen et par måneder væk. Det skal dog tages med forbehold for diverse ændringer, men det er noget vi er i gang med at kigge på :)

Jeg vil derfor sætte forslaget som planlagt. Jeg skal nok give lyd fra mig, når vi kommer nærmere.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 12 Okt, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
Super godt :-)
Hej Jepser
Det lyder som et spændende projekt. Jeg er blot vældig bekymret, for på varekartoteket kan der være en tretten cifret stregkode, men der jo også stå Olsen eller Moah. Kan I ikke i samme ombæring validere stregkodefeltet op mod GTIN13.
Mvh
Finn
e-consultic
Hej Finn :)

Validering er i første omgang ikke med i planen, men vil jeg nævne det til vores app team, så de kan have det med i deres overvejelser :)
Hej Jens :)

Jeg vil gøre dig opmærksom på, at stregkodescanner er kommet i app'en. Det er lidt tid siden den kom, men pga. den funktionalitet den har pt, så ville jeg vente med at skrive til dig. Der er dog ikke kommet nyt siden, så nu ville jeg bare lige fortælle dig, hvor langt vi er.

I første omgang kan den 'kun' bruges til at udfylde feltet for stregkode på varen når man opretter den. Den er derfor ikke kommet til et punkt som du ønsker, men vi er kommet et skridt af vejen :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 25 Jan Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 3
løst× 94
besvaret× 165
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.