forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varenavne på plukliste / følgeseddler

0
Jeg har mange kundespecifikke varer, som kun bruges én gang.

Derfor opretter jeg et vare nummer som hedder "Diverse" med varenavn "Diverse". Når jeg så opretter en ordre, rettere jeg varenavnet til det konkrete. Det er fx glashylder, som leveres i et utal af størrelser, og skal jeg oprette et varenummer til hvert, vil mit varekartotek være meget uoverskueligt.

Når jeg så skal plukke varerne til en ordre, og der fx 10 ordrelinier, som alle Diverse varenummeret, så har jeg 10 total enslydende linier på siden hvor jeg skal skrive antal på hvad jeg rent faktisk sender.

Og for at det ikke skal være løgn, så står det endda ikke i samme rækkefølge som på ordren.

Så det er MEGET besværligt at finde udfylde antallet på hver linie korrekt, hvis når jeg nu ikke leverer alt på en gang - hvilket jeg ofte ikke gør.

Problemet er at systemet henter "varenavn" fra varekartoteket, og ikke fra ordrekladden.

Kunne man ikke ændre dette, så man tager "varenavn" fra ordren i stedet ? Den tager jo trods alt antallet derfra i forvejen. Man ændrer jo trods alt varenavnet fordi der er en grund til dette. Så det er jo kun logisk at dette følger med i resten af ordre behandlingen. Det kommer jo korrekt ud på følgeseddel og faktura i sidste ende.

Jeg tænker det er en dum lille detalje som mange ikke bemærker eller bliver påvirket af. Men for mig gør det hverdagen mange besværlig.

Kunne dette ikke ændres, så alt hentes fra ordren og ikke varekartoteket ? Jeg tænker at det ikke vil stille nogen ringere.

Tak

Roman
spurgt 12 Sep i Forslag » Lager af Roman

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.

i gang× 3
løst× 77
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.