Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandørkontokort: Muligt at se valuta + omregnet DKK værdi samtidigt?

0
Hej Eco

Når vi trækker et leverandørkontokort, så kan vi kun vælge at få det i en bestemt valuta eller beregnet ud fra grundvalutaen. Men det kunne være meget smart, hvis vi kunne få det i begge samtidigt (i en oversigt).

Vi har brug for at vide, hvad noget kostede i den fremmede valuta samt hvad den er omregnet til.

For at omgå det, så sidder vi i 2 vinduer på samme side. Den ene i DKK (omregnet) og den anden i den ønskede valuta.

Kan det ikke gøres smartere, så man godt kan trække et leverandørkontokort, hvor man ser det omregnet beløb samt hvad de hvad den u-omregnede valuta er?

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Andet af (8.1k points)

1 Svar

Hej Jens :)

Lige præcis denne forespørgsel har jeg vendt med vores udviklere i sidste uge.

Jeg synes det giver rigtig god mening, da det er nemmere at afstemme en leverandør i den pågældende valuta der er handlet.

Ideen er dog for nu ikke blevet godkendt af dem, da de hellere vil lægge deres kræfter på andre områder. Derfor vil jeg for nu afvise dit forslag og sætte det som implementeres ikke.

Det er dog et rigtig godt forslag, så jeg vil lægge det i vores idebank, hvor vi gemmer ideer til fremtiden. Det er en liste jeg løbende går i gennem og ser på om forslaget senere hen vil give mening i forhold til vores udviklingsplan :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Meget øv :-(
Ja, det er rigtigt ærgerligt. Som sagt synes jeg også dette giver mening, så jeg skal nok tage fat i det igen på et senere tidspunkt. Hvis der sker noget nyt i sagen skal jeg selvfølgelig nok komme med en opdatering :)