forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Kasserapportens layout forkert - Adobe printer, Google Chrome

0
Når jeg vælger at udskrive kasserapporten ud til en pdf-fil, hvor jeg bruger Adobe PDF, bliver udskriften tilsynladende stående og ikke liggende. Den vises dog liggende i Print preview.

Problemet opstår i browseren: Google chrome, versioner 60.0.3112.112  og den mest aktuelle 60.0.3112.113. Sker i den almindelige Chrome samt Inkognito udgaven.

Hvis jeg i stedet for vælger "Save to PDF" i den samme browser, bliver udskriften korrekt.

Hvis jeg i stedet for vælger Firefox browseren for at udskrive denne samme kasserapport og vælger den samme Adobe PDF printer, blilver udskriften korrekt.

Konklusionen må derfor være, at i e-connomic er der problemer med kompatibiliteten når Chrome bliver anvendt til formålet sammen med Adobe PDF.

Bemærk, at jeg har installeret den mest opdaterede Adobe Acrobat Pro DC og Adobe Acrobat Reader DC, for begge programmer er versionen 17.012.20095.

Når jeg kigger på mine tidligere kasserapporter, kan jeg se at problemet strækker sig tilbage ca. til juni/juli 2017. Jeg har tilsvarende kasserapporter oprettet i juni 2017 som er korrekte.

Jeg håber at I får kigget på problemet, så jeg fortsat kan arbejde i min foretrukne browser, som er Chrome, da den plejer at være generelt den mest stabile browser på markedet.

Hilsen Reynir
spurgt 27 Aug i Forslag » e-conomic generelt af Reynir

1 Svar

Hej Reynir og tak for den uddybende beskrivelse af dit problem :)

Jeg har prøvet at genskabe det hos mig og på en kollegas computer og her bliver billedet korrekt i forhold til liggende og stående.

Det kan dog være vi gør noget anderledes end dig.

Det jeg har gjort er, at gå ind i regnskab -> kassekladde -> kasserapport -> udskriv.

Herefter kan jeg enten vælge 'gem som PDF', hvor jeg gemmer den, eller printe den direkte. Begge ting bliver vendt korrekt hos mig.

Kan jeg få dig til at beskrive, hvor i processen du gør noget anderledes?

Jeg bruger Chrome 60.0.3112.113 på Windows 8.

I forhold til adobe, så er jeg ikke ekspert, men jeg mener Google Chrome har deres PDF-aflæser. Derfor vil jeg høre om du har været inde her og lave noget om? Det er slet ikke sikkert det er aktuelt. Det er bare umiddelbart det eneste sted jeg kan se vi gør noget forskelligt.

Du må meget gerne rette mig, så jeg kan finde frem til, hvorfor din visning er anderledes :)

 


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 11 Sep Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 3
løst× 77
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.