forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

SmartInbox: Mangler at trække leverandøren ind

+2
Hej Eco :-)

Både FakturaImport og FakturaFil kan trække leveradøren ind.

Det kan man ikke i SmartInbox (endnu) og man skal afbryde sit arbejde i SmartInbox og går over og oprette leverandøren manuelt og så skal man vende tilbage til SmartInbox.

Man kan ikke have to åbne faneblade og så "bare indlæse SmartInbox lidt" i håbet om at den manuelt oprettede leverandør kommer til syne. Nej, men må afbryde helt og genindlæse (eller gå frem og tilbage i E-conomic), fordi der anvendes leverandør-cache (og der tjekkes ikke om der ved næste indlæsning er kørt nye leverandører ind).

Der er lige lidt, som I med fordel kan kigge på ;-)

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 20 Aug, 2017 i Forslag » Indscanning af Jens Kirk

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens :)

Jeg er helt enig. At kunne oprette leverandøren direkte inde fra SmartInbox er også et punkt der vil blive arbejdet på. Som tingene er nu vil det komme til at foregå på den måde vi kender det fra andre steder i e-conomic. Nemlig at du vælger at vist listen med leverandøren og herinde vil der være en genvej til at oprette leverandøren, så du hurtigt kan klare den og så fortsætte dit arbejde efterfølgende.

Jeg vil derfor sætte forslaget som planlagt :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 4 Sep, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
valgt som bedste svar 5 Sep, 2017 af Jens Kirk
Perfekt :-)
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 143
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.