Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SmartInbox: Udbygge så man kan søge i titel + PDF indhold

0
Hej Eco

Har I lyst til at udbygge SmartInbox så man kan søge i ens bilag?

Og ikke bare søge i titler men søge i PDF-indholdet også.

I kan jo "grappe PDF outputtet" og gemme det råt i databasen så der kan søges på det. Ikke at brugeren ser den grappede tekst, men at der kan søges i det, så man i den gang kan finde det ønskede bilag ved at søge på noget, som man mener stod i bilaget.

Det vil være en stor fordel for dem, som har mange bilag.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)

1 Svar

Hej Jens :)

Det ville være en super lækkert feature, at kunne finde data ud fra den læsning der laves.

Jeg var ikke helt klar, hvor langt vores scannings-/søgningsværktøj var i denne proces, så jeg vendte den lige med den ansvarlige på området.

Det er noget der tænkt ind i planerne for smartinbox. Det er dog på den lange bane. Den måske lidt for lange bane. Hans svar var, at det ikke ville komme på tegnebrættet før 2019. Her skal der tages højde for omprioriteringer og lignende, så jeg kan ikke give dig en præcis plan for denne funktion.

Det er dog super fedt du gør os opmærksomme på sådanne funktioner. Denne funktion havde jeg personligt ikke selv overvejet, så tak for det.

Jeg vil sætte forslaget som implementeres ikke, da tidshorisonten er så lang, og den kan ændres løbende.

Rigtig god weekend :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Øv :-(
Ja desværre. Det er ellers et super forslag. Det ville være mega fedt at kunne dette, men jeg vil hellere være ærlig og give dig en klar melding fra start :)