forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

sørg nu for at vi kan bruge stregkoder!!!!! Det burde ikke kræve så meget...

+2
Det er jo helt sindssygt at der findes et stregkodefelt som man kan udfylde på varerne i e-conomic, men man kan ikke bruge dem til at identificere varen.... man kan kun søge på varenummer og varenavn.

når nu feltet er der på varen, må det da være en smal sag at gøre feltet søgbart!

når en vare kommer ind har den jo som regel påtrykt EAN som stregkode, men det hjælper jo ikke noget når man med en almindelig inputenhed (keyboard eller håndscanner) ikke kan "taste" stregkoden ind og derved finde varen....

eks når vi laver en faktura nu har vi måtte lave en helt ny stregkode med varenummeret som vi så håndscanner eller skriver ind i feltet for at fremsøge varen. men det er jo sindssygt at lave stregkoder til alle varerne når der nu er en på i forvejen.... med EAN og som står i stregkode feltet inde på varen i e-conomic....

GØR STREGKODEFELTET SØGBAR ligesom varenummer og varenavn....
spurgt 9 Aug, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Run

3 Svar

Hej Rune og tak for du vil bruge tid på at ytre dig herinde på vores forum :)

Bare så jeg er helt sikker på jeg forstår dig korrekt, så beskriver jeg lige, hvordan jeg forstår det.

Du har et varekartotek, hvor du har dine varer oprettet med et eller andet varenummer og navn. Dette kan du bruge til at finde varen når der laves en faktura.

Du bruger så en håndscanner ved siden af, hvor du scanner en vare. For at få varen ind fakturaen, så kræves det, at den finder varenavn, eller nummer. Dette ikke stemmer overens med stregkoden. Derfor vil du gerne have mulighed for at kunne scanne stregkoden og den skal så den vej gennem kunne finde varenummeret og påføre det på fakturaen.

Har jeg fanget pointen korrekt? Ellers må du endelig rette mig.

 

Hvis jeg har forstået det korrekt, så kan jeg sagtens se ideen i det du siger, og jeg vil meget gerne prøve at tage det med til vores møde sammen med udviklere. Her snakker vi om, hvilke forslag der skal prioriteres.

De bliver prioritet ud fra, hvor mange kunder, der kan få gavn af funktion og hvor lang tid det vil tage at implementere det. Her bider jeg mærke i, at du skriver det ikke burde kræve så meget. Der vil jeg af erfaring sige, at simple ting kan være krævende at få bygget korrekt. Det overrasker tit mig, hvor meget arbejde der egentlig er i det. Hvad det præcis kræver snakker jeg med vores udviklere omkring, men så har vi også lige forventningsafstemt omkring, at det ikke altid er 'bare lige' ;)

 

Som sagt må du meget gerne bekræfte, at jeg har fanget forslaget rigtigt, så skal jeg nok tage den herfra.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 21 Aug, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
Hej og tak for svar

Du har fanget den:)

Jeg vil da mene det kan gavne alle at de kan identificere/fremsøge deres varer ud fra den allerede påtrykte stregkode (som fleste gange er EAN nr)
Det gælder jo alle der skal lave en faktura med en fysisk vare. +Alle andre søgninger på varer.
Når kunden kommer med en vare scanner vi bare med en almindelig 200kr usb håndscanner både ved opslag i varekartotek for "hvad koster den" spørgsmål, og ligeledes når vi fakturer.
Kan bruges som "kassefunktion" så går det hurtigt at finde varerne.
Stort set alle varerne har jo EAN stregkode på.
super nedern at man skal lave egne labels med stregkode for varenummer når nu de kommer med en i forvejen OG der er en dedikeret plads i e-conomic til at skrive det ind.....
Feltet skal "bare" gøres søgbart så kan alle bruge stregkoderne:)
Hej igen :)

Super det er rigtigt forstået. Jeg vil som sagt vende den til vores næste møde og så vender jeg tilbage her på indlægget, når jeg har hørt, hvad vores udviklere siger :)
Hej igen Rune :)

Jeg har vendt forslaget med vores udviklere.

Der er to ting jeg mener er værd at nævne i den forbindelse.

Det første er, at vi er i gang med at kigge på muligheden for at få en stregkodelæser direkte ind i vores app. Det betyder du via vores app vil kunne scanne en stregkode og den vej gennem kunne finde varen.

Løsningen er ikke helt klar endnu, så jeg er ikke klar over, hvordan den lander, men så ved du i hvert fald, at denne løsning er på vej.

I forhold til en almindelig håndscanner, så vil vi ikke arbejde med en løsning i forhold til stregkode læseren.

Man kan dog få en håndscanner, som kan programmeres til at scanne en stregkode og så omdanne til et varenummer i e-conomic. Det vil løse din udfordring. Det bliver dog ikke konvertering, som vil ske i e-conomic. Det skal sættes op ud fra den håndscanner du arbejder med.

Derfor vil jeg forhold til forslag afvise det, men de to andre løsninger håber jeg vil kunne hjælpe dig :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 12 Okt, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
hej igen

det lyder godt at muligheden kommer i appén, men det må jo også betyde at der er mulighed for at systemet kan søge i feltet "stregkode"? ellers kan appen jo ikke finde varen.

det er jo den eneste funktionalitet jeg er ude efter (bare på pc)

det er jo ikke en stor avanceret stregkodelæser løsning jeg vil have, men bare at "indtastet stregkode er søgbar"  ligesom hvis man søger strgekodecifrene på tastaturet

så vil min almindelige stregkodelæser nemlig også virke da den bare virker som et tastatur

så jeg er ikke helt med på hvorfor det så ikke kan lade sig gøre? især når det kan lade sig gøre i appen?

mvh rune
besvaret 12 Okt, 2017 Forslag af Run