forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Betalings oplysnigner i Smart Inbox

+4
Mange af børnesygdommene på Smart Inbox syntes at være beskrevet af andre brugere.

Der mangler dog en - set med mineøjne - ret væsentlig ting: Betalingsoplysnignerne. Selv ikke en EAN faktura bliver afløftet leverandørens bankkonto eller FIK linje oplysninger. Det må simpelt hen være en forglemmelse.

Der er ikke engang muligt for Smart Inbox at hente bankkonto fra leverandør stamkortet ved oprettelse af posteringen i kassekladden.

Det er for meget bøvl at skulle overføre posteringerne til kassekladden og så selv skal til at aflæse bilaget for disse oplysninger.
spurgt 4 Aug, 2017 i Forslag » Indscanning af Asger
lukket 16 Aug, 2017 af Jesper Mieritz
Jeg er helt enig i ovenstående. At der mangler betalingsoplysningerne gør at jeg overvejer at melde Smart Inbox fra igen.
Jeg har en fremragende nyhed! Betalingsoplysninger bliver nu taget med i kassekladden :)

Det fungerer på den måde, at fakturaen vil blive scannet og herefter ledes der efter OCR. Hvis ikke OCR linjen kan finde, eller slet ikke er der, så vil den falde tilbage på leverandørens opsætning og tjekke de oplysninger, der er tastet ind på leverandøren :)

1 Svar

Hej Asger :)

Jeg er helt enig med dig her. Dette er noget SmartInbox skal kunne.

Vi er derfor også i gang med at kigge på netop det forslag. Du kan altså godt forvente, at dette bliver mulig i den nærmeste fremtid, hvis alt går efter planen. Sidst jeg spurgte vores udviklere, så var den her en af de forslag, som var højst prioriteret! smiley

Vi har et lignede indlæg på forum i forvejen. Jeg vil derfor lukke dette med henvisning til det andet. Det kan ses her.

Fremtidige opdatering vil komme på det indlæg.

Men super godt forslag. Det er som sagt allerede i støbeskeen herinde.


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Aug, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 143
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.