Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udskrivning af pakkeseddler og følgeseddler uden lagerstyring

0
Hej, det kunne være en fin ting, hvis man ude fra sin ordre kunne udskrive en pakkeseddel og en følgeseddel, uden at man skal lagerstyre sine vare. Det burde være en simpel ting at oprette en sådan udskrift som man så kan vælge. Det er vigtigt, at pakkesedlen altid vil være på dansk, selvom sproglaget til debitoren er sat til f.eks. engelsk, så folkene på lageret kan pakke efter en dansk tekst.

Mvh

Sebastian Schaper
i Forslag » Andet af (120 points)

2 Svar

Hej Sebastian :) 

Hele flowet med følgesedler kræver, at du har lagermodulet. Det er 'by design' lavet sådan. Det vil sige, at det er udviklet på den måde og det er valg, der er taget af vores udviklere. Derfor bliver ikke muligt at få denne funktion direkte uden lagerstyring. 

Du kan dog godt snyde lidt, og lave en følgeseddel alligevel. 

Jeg har en guide til, hvordan du kan klare den her.

I forhold til at følgesedler og bestillinger skal være på dansk uagtet kunden, så er det en opsætning du kan lave. Du kan altså helt selv bestemme, hvilket sprog det skal laves på. Hvis du gerne vil vide, hvordan du gør det, så vil jeg anbefale dig at ringe herind på 88 20 48 40. Det kan nemlig godt være lidt kringlet, så det er meget rart at have en supporter på sidelinjen til at hjælpe dig med, hvordan du skal gøre :) 

 

Jeg håber det hele giver mening, ellers må du sige til :) 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Sebastian

Vi kan udskrive en følgeseddel (Quick følgeseddel) uden du har lagermodulet i e-conomic.

Vil du høre mere så ring 7025 7600 eller send en mail til salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)