Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SmartInbox: Vi overser modtagede EAN-fakturaer

+9

Hej E-conomic

Jeres nye SmartInbox er virkeligt smart og meget tidsbesparende, MEN siden vi fik SmartInbox overser vi ofte de modtagede EAN-fakturaer fra vores leverandører (som også har E-conomic), fordi vi ikke får emails herom fra E-conomic - hverken fra deres eller vores side.

2 forslag til jer:

  1. Udbygge jeres system, så vi modtager en email, når E-conomic modtager og godtager en EAN faktura fra en leverandør
     
  2. Udbygge så ens Dashboard viser modtagede / ubetalte leverandør fakturaer - ligesom det allerede viser ubetalte kunde fakturaer

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)
opdateret af

Andre opslag med relevans: 

1 - Smartboks 2.0 - 25280 - (0)

2 - in-boks            - 26662 - (0)

1 Svar

 
Bedste svar

Hej Jens og tak for din feedback på vores nye modul. Jeg er glad for at høre, at du får noget ud af de nye funktionaliteter :)

Jeg vil give dig ret i, at der mangler en form for notifikation, når der modtages EAN faktura. Det er også en ting vi allerede har på listen for forbedringer i SmartInbox. Jeg vil dog allerede nu sige, at den ligger lidt nede i bunken af forbedringer, men det er helt sikkert noget vi har i tankerne.

Jeg vil videregive, at der nu er to kunder mere, som efterspørger dette, så vi kan få den højere oppe i bunken.

Jeg vil lade forslaget stå som overvejes, da jeg ikke har en estimat på, hvornår vores udviklere vil kigge på det, men som sagt er det noget vi har noteret os.

Endnu en gang tak og god fornøjelse med SmartInbox smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
valgt som bedste svar af
ja tak til mail om at der er kommet oio/EAN fakturaer
Hvad er status på at få løst dette?

Netop den manglende notifikation / meddelelse om at der ligger ubehandlede leverandørfakturaer, gør at vi har fravalgt funktionen, da der simpelthen glippede for mange leverandør-betalinger rettidigt.

Hej, 

Som det er lige nu, så kan det godt have lidt lange udsigter. Vi begynder senere i år en generel opgave omkring notifikationer i hele applikationen. Her ville det give mening at kigge på dette, men der er ingen præcise planer. 

Når det er sagt, så vil jeg lige høre, hvordan du ønsker at se, at der er kommet noget nyt i din indbakke? smiley