forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Log admin - tilføje "logud" tider

+1
Hej

Jeg/vi bruger loggen så godt det går til at holde lidt styr på vores tidsforbrug. Denne Log er fin til nogle ting, men et stempel for ud-logning på de forskellige kunder ville helt kanon.

 

Bare et forslag.

 

Hilsen

Vagn/Talkonsulenten
spurgt 5 Jul i Forslag » e-conomic generelt af Talkonsulenten
Et rigtig godt forslag, som jeg tidligere har stillet. Det blev desværre forkastet, men det kan jo være, vi kan få nogle flere med denne gang.
Mvh
Finn
e-consultic.dk

1 Svar

Hej Vagn og Finn :)

Jeg kan godt se en ide i at have log ud tidspunkt med.

I forhold til, at Finn skriver vi før har afvist det, så kan det sagtens være. Jeg vil dog alligevel tage forslaget med videre og prøve at 'angribe' det fra min vinkel og se på, hvad vores udviklere siger.

Jeg vil dog også sige, at loggen ikke er tiltænkt som et styringsværktøj til at se antal timer, men det ville da være super smart, hvis man også kunne bruge den til det. Derfor er der heller ikke garanti for, at denne mulighed vil komme, men jeg vil gerne give det et skud.

Jeg kommer med en opdatering her på indlægget når vi har vendt den internt :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 17 Jul Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 5
løst× 64
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.