forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Ønske - visning af bruger-ID i div. visninger og "tabeller"

0
Hej

Jeg har i alt 4 mand der sidder og laver ordre, projekter etc. lige pt. har vi op imod de 200 ordre undervejs, og ca 100 tilbud ude ved kunderne - til at kunne holde styr på hvem af de 4 medarbejdere, der arbejder med hvilke ordre, ville det være helt fantastisk hvis deres bruger-ID kunne vises i en kolonne og derved gør det muligt at sortere efter på følgende oversigter:

Salg: faktura, tilbud ordre

Lager: bestillinger, modtagelser, vareleverandørfaktura

Projekter: Igangværende projekter, afsluttede projegter

Derudover ville det også være rigtig godt hvis der på en kunde kan skrives en kundeansvarlig og i kundeoversigten er en kolonne der viser dette.  

MVH

Doris
spurgt 19 Jun, 2017 i Forslag » Andet af Doris

1 Svar

Hej Doris :)

 

Mange tak for dit forslag.

Jeg kan sagtens se, hvad du mener i forhold til, at det ville være lækkert at kunne se, hvilke sælgere der står for hvilke ordre, tilbud, bestillinger osv. Vi er dog ikke meget for at smide flere kolonner ind i oversigterne, da det kan være meget sammenpresset og svært for folk at se alle kolonner. Specielt dem, der sidder på en ganske almindelig bærbar computer.

 

En anden løsning som vi på nuværende tidspunkt er i gang med at overveje er, at det skal være muligt at kunne søge på, hvilken person, der er sat på 'vores ref' på fx fakturaen. På den måde kan de enkelte sælgere søge på sig selv, og så kun få vist sine egne sager.

Det skal sige, at løsningen ikke er bestemt og planlagt endnu, men det er noget af det vi har i støbeskeen.

Hvordan ville den løsning passe til jeres arbejdsgang? :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 6 Jul, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 143
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.