forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forbedring til Superkladden

0
Hej

Jeg arbejder til daglig som revisor og bogfører en del.

Jeg synes det ville være dejligt, hvis man kunne fastlåse sit layout i superkladden til hver enkelt kundeaftalenr. da jeg bogfører på så mange forskellige og ikke skal ændre frem og tilbage, hver gang jeg skal bogfører det specifikke kundeaftalenr.

Venlig Hilsen
Kasper
spurgt 8 Jun i Forslag » Superkladde af KasperB

1 Svar

Hej Kasper :)

Bare så jeg forstår dig helt rigtigt. Hvilket layout er det? Og hvad er det du ændrer frem og tilbage?

På forhånd tak smiley


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 19 Jun Forslag af Jesper Mieritz
Hej Jesper

Jeg har adgang til en til de kunder som vi bogører for under vores aftalenr.

Når det er jeg bogfører i superkladden under de forskellige kunder, synes jeg det er nemmest at have superkladden stillet op på forkellige måder. f.eks. synes jeg ved nogle kunder det er bedst hvor jeg har mulighed for at kunne taste fakturanr. ind, hvor andre kunder kan jeg bedst arbejde, hvor jeg ikke har det indtastnings felt fremme. Det skal jeg ændre hver gang jeg skifter mellem kunderne under vores aftalenr. Kan man ikke låse superkladden fast til det e-conomic nr?
Hej Kasper og tak for din tilbagemelding :)

Jeg er helt med på, hvad du mener nu, og det giver fin mening.

Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke tror dette forslag vil blive prioriteret særligt højt på baggrund af det er få kunder, som har efterspurgt dette.
Oven i det kan der sidde kunder, som hellere vil have, at det er på brugeren opsætningen låser, hvis de gerne vil have opsætningen skal være ens på alle aftaler. Altså omvendt af det, du ønsker.

Jeg vil dog gerne overveje dit forslag, men jeg vil ikke love dig noget her til at starte med. Jeg vender tilbage på indlægget her, når jeg har et mere konkret svar til dig :)
i gang× 9
løst× 61
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.