forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Economic på tablet

+2
Hej

Jeg kunne se en stor fordel i at economic i sin fulde fuktion virkede på tablet. Jeg har lige nu nogle udfordringer selv hvis jeg forsøger fra en browser på tablet.

Jeg har tit udfordringen i at være ude af kontoret men lige skulle løse nogle opgaver, også er det altså bare lidt nemmere kun lige at have tabletten med end at skulle koble pc'en fra og til hver gang.

 

Jeg tænker måske andre kan have samme udfordring
spurgt 1 Jun i Forslag » e-conomic generelt af JesNielsen

1 Svar

Hej Jes og tak for du bruge tid på at skrive herinde på vores forum :)

 

Jeg vil give dig ret i, at det ville være lækkert, hvis vi også understøttede e-conomic fuldt på en tablet.

Jeg vil dog starte med at høre, hvilke opgaver det er du skal løse mens du er væk fra kontoret? Vi har udviklet forskellige apps, som er gratis og som vi mener kan klare mange af opgaver, der kunne opstå væk fra kontoret. Hvis du er frisk på at beskrive, hvilke opgaver det, så kan jeg tage en vurdering af, hvad vi kan gøre ved problemet.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 14 Jun Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 89
besvaret× 122
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.