forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Leverandørvarenummer på varekortet

0
Vi har et stort ønske om, at få muligheden for at taste leverandørvarenummer samt leverandør på varekortet samt have muligheden for, at søge på leverandørvarenummer ved indtastning af varer på ordre/faktura
spurgt 1 Jun i Forslag » Lager af Lene T

1 Svar

Hej Lene og tak for dit forslag :)

 

Når du ønsker at taste oplysninger rettet mod leverandøren på en vare, så strider det mod det princip, der er bag hele den tankegang. Ideen er, at du har en vare. Denne vare kan have et bestemt nummer hos din leverandør. Derfor skal du ind på leverandøren og angive, hvilket nummer denne vare har hos lige præcis den leverandør. Hvis du gør det den anden vej, så siger du, at du har en vare, hvor denne leverandør er knyttet til. Altså omvendt. Det vil gå godt i mange tilfælde, men hvad nu hvis du køber denne vare hos to leverandører? Det kan du ikke længere da du knytter leverandøren til varen i stedet for at knytte varen til leverandøren.

Jeg håber min forklaring giver mening :)

Hvis vi efterkommer din efterspørgsel vil det derfor betyde, at det forringer oplevelsen af e-conomic for andre brugere, der køber de samme vare hos flere leverandører. Jeg kan godt se, at det for dig ville give mening at gøre dette, men ud fra den betragtning, at andre brugere kan få problemer med dette, så vil jeg ikke gå videre med dit forslag.

 

I forhold til at kunne søge på vareleverandørnummer på fakturaen, så er det god ide, men vi er tilbage på samme problem. Nummeret er knyttet til leverandøren, og leverandøren bliver ganske enkelt ikke angivet på salgssiden. Derfor kan jeg se et problem i, hvordan denne 'kobling' skulle laves.

Jeg vil alligevel ikke smide ideen om at kunne på vareleverandør på fakturaen helt væk, derfor vil jeg høre, hvordan du tænker det skulle virke? Så vil jeg genoverveje, hvad vi evt. kan der. Indtil da vil jeg sætte dit forslag som implementeres ikke.

 

En tanke herfra kunne være at angive vareleverandørnummeret som varenummer. Hvis du alligevel ønsker dette nummer skal optræde på tværs af e-conomic, så kan det måske hjælpe dig? Du må også meget gerne beskrive, hvad problemet er, hvis du ikke kan bruge denne løsning. Så kan jeg tage det med i min betragtning.


Jeg ser frem til at høre fra dig smiley

 

 


Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Online regnskabsprogram
 

besvaret 13 Jun Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 3
løst× 65
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.