forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Tydeliggørelse af periodisering

+1

Forslag vedr. periodisering

Ved gennemgang af skærmbillede af kassekladde, vil det være rart med et tegn / ikon som tydeliggør at der er foretaget en periodisering af posten, så det ikke er nødvendigt at "gå ind i" posteringen for at tjekke op på om det er husket at periodisere bevægelsen.

Med venlig hilsen

Birgitte

 

Dette er hovedindlæg for dette lignede opslag: 

21870

spurgt 29 Maj, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Ettigrib
status opdateret 12 Jun, 2017 af Simon P.

2 Svar

Hej Birgitte
 
Tak for dit indlæg.
 
Jeg vil tage dit forslag med på vores interne prioriterings møde, hvor vi vil vurdere om det er dette ønske der skal implementeres.
 
Jeg giver derfor dit indlæg status af overvejes.

Med venlig hilsen

Simon Søgaard-Pedersen

Online regnskabsprogram
 

besvaret 12 Jun, 2017 Forslag af Simon P.
Hej Birgitte :)

Jeg beklager du ikke har fået svar på din forespørgsel.

Vi har fået vendt dit forslag internt. Det ville være en lækker detalje at kunne se dette inde i kassekladden, men jeg må også sige, at dette ikke vil prioritet særlig højt på vores liste over forslag og det derfor har mange lange udsigter, hvis vi skulle kigge på dette.

Derfor vil jeg ikke mene, at det er en fair på status på opslaget, at det står til overvejes. Det er overvejet, men det er ikke noget, der vil blive kigget på i den nærmeste fremtid. Derfor vil jeg lukke dit forslag ned og sige, at vi ikke implementerer dette.

Du skal dog have tak for at bidrage her på vores forum. Det er meget værdsat, selvom du i denne omgang ikke fik det ønskede svar.

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 8 Jan Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 94
besvaret× 165
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.