forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Overfør til fakturering

0
Som ny bruger er jeg stødt på et problem med at skulle vælge "overfør leverede vare" eller "overfør alle vare" ved overførsel til fakturing, dette er for så vidt fint hvis jeg bare kunne vælge hvilken metode der skal bruges som udgangspunkt,
spurgt 1 Maj, 2017 i Forslag » e-conomic generelt af Michael Schubell

2 Svar

Hej Michael :)

 

Bare lige så jeg har forstået det rigtigt. Din forespørgsel går på om man selv kan bestemme, hvad den skal foreslå? Lige nu står den fast på leverede varer, men den skal så enten kunne sættes til, at man vælger 'alle varer', eller den husker hvad man har gjort sidst og så per automatik vælger det igen. Er det noget i den stil du efterspørger? :)

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Maj, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
Hej Michael :)

Jeg kan se du ikke er vendt tilbage på mit spørgsmål. Derfor vil jeg antage, at jeg har 'gættet' korrekt.

I forhold til at rette dette, så er det en meget lille forbedring i forhold til, at du kun skal klikke to gange på musen, eller tasteturet, før problemet er løst. Derfor vil jeg ikke gå videre med din forespørgsel, da andre forslag har større problemstillinger.

Men du skal have tak for at komme med input her på vores forum. Du er altid velkommen til at komme med flere en anden gang!

Med venlig hilsen

Jesper Mieritz

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 16 Jun, 2017 Forslag af Jesper Mieritz
i gang× 4
løst× 92
besvaret× 143
Her får du det fulde overblik over alle forslag på forum. Klik på et tag for at se alle forslag i samme kategori - fx. "overvejes" eller "planlagt".

Selvom der er forslag, der ikke bliver implementeret i e-conomic, så fortvivl ikke - vi tager altid nye forslag op til vurdering, og det gælder også dit.