Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Salg til udlandet

0
Hvis jeg har 200 salgskonti og vil sælge til EU og udlandet, så skal jeg oprette de samme 200 konti både til EU og til udlandet??

I andre systemer har man kun brug for 200 salgskonti!

MVH

 

Henrik
i Spørgsmål » Andet af (140 points)
status opdateret af
Vi har i e-conomic noget der hedder e-copedia.
Der får dine svar leveret hurtigere.
Finn
e-consultic.dk
Du kan da nøjes med meget færre salgskonti (Finanskonti).
F.eks. en salgskonto pr. salgsmomstype. (Det bliver din revisor måske glad for). Dvs. 3 eller 4 salgskonti er nok.
Resten kan du trække i en omsætningsstatistik, hvis du laver en fornuftig opdeling af dine kunder og varer.

1 Svar

Hej Henrik
Tak for, at du deler dit spørgsmål her på forum smiley

Dette spørgsmål er lidt relateret til dit andet som jeg lige har besvaret som omhandlede momszone og dens anvendelse i e-conomic. Fordi vi styrer momsen på salg ud fra den momskode der er på den specifikke salgskonto.

Det er rigtigt i det scenarie hvor du har 200 salgskonti så for, at få samme fordelingen i både EU salg og Udlandssalg kræver det, at du opretter de 200 salgskonti til hver momskode til EU og Udland også.

Det sådan vi har lavet vores momsopbygning fordi for langt de fleste kunder giver det en nemmere håndtering ved, at den korrekt opsætning giver den rigtige styring og der ikke skal tages stilling til en egentlig momskode ved hver oprettelse af kunden + der så også er forskel på hvilken varer der bliver solgt.


Tak til Finn og Erik som er kommet med lidt løsningsmuligheder. Som Erik nævner er det måske mere fordelagtigt, at arbejde med en salgskonto pr. salgsmomstype eller lave nogle lidt større segmenteringer så du havner på et mere moderat antal salgskonti også styrer det ud fra omsætningsstatistik.

Det vil jeg dog lade være helt op til dig og din revisor. Jeg tror det bliver uoverskueligt med 600 salgskonti.
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)