Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




synkronisering mellem telefon og computer

0
Hejsa

Som bruger af jeres system er det fedt at kunne sende faktura fra telefonen. Problemet er at man efterfølgende ikke kan se dem i sendt bakken på computeren. Det bør være synkroniseret

Ha en skøn dag
i Forslag » Andet af (120 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Anette
Tak for dit indlæg her på vores forum smiley
 

Det er skønt, at høre du er glad for, at kunne sende fakturaer afsted på telefonen.
Som du nævner så kan de ikke ses som afsendt inde i systemets ”sendt fane” – det skyldes faktisk, at når du sender en faktura fra mobil appen så bliver du sendt videre til dit eget mailsystem for hvor den sender fakturaen afsted fra den mail du har tilknyttet på din mobil.

Vi har ikke styring  /kontrol på din mail boks og det kan derfor ikke vises inde i sendt fanen.
Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre om du egentlig helst så, at når du sender en faktura fra vores mobil app, at den så afsendte fakturaen på samme måde som hvis det var fra computeren?

Jeg er lidt nysgerrig om det måske er et ønske fra vores kunder som dig der anvender vores mobil app.
Ser frem til, at høre fra dig. smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Anette :)

 

Jeg skriver lige for at følge op på Andreas' kommentar.

Som Andreas beskriver, så vil sendte faktura kunne ses fra din egen mail, da den bliver sendt der igennem. Vi har valgt at beholde denne løsning, da efterspørgslen for at ændre det ikke har været ret stor. Vi lægger derfor fokus på mere efterspurgte funktioner.

Jeg håber du er forstående overfor, at vi kigger på emner, der gavner en større mængde af kunder.

Rigtig god dag :)

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)