Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Png i fakturaer

0
Hej

 

Må jeg foreslå at i åbner op for at uploade png-filer som dokumentation i jeres fakturaer?

 

Mvh
i Forslag » Andet af (160 points)
opdateret af

4 Svar

Hej Signi
Du har i hvert fald fundet det helt rette sted, at dele dit forslag smiley
 

Det der er udfordringen ved upload af png-filer er den manglende størrelsesbegrænsning sammenlignet med PDF som normalvis vises i alm. stående A4 – Så er der en klar udfordring i hvordan dette skal samles i PDF’en sammen med fakturaen.

Det kan sagtens lade sig gøre i ubehandlede og samle det hele i en PDF men her i arbejdsgangen vil det så også være til mere internt brug.


Det vi talte om på vores sidste prioriteringsmøde omkring indscanningsdelen i salg var nærmere, at det skulle være muligt, at vedhæfte bilag fra ubehandlede til salgsfakturaer – På den måde (hvis det blev lavet) vil du kunne tage et billede med din salgs/expense app også tilknytte det fra ubehandlede.


Det er ikke helt direkte det du efterspørger men det vil giver dig muligheden for det du ønsker – Hvordan oplever du det som en løsning?
Jeg kunne også godt tænke mig, at høre hvor disse png filer som regel bliver dannet i jeres arbejdsgang?

Det er for, at se om der måske er et trick der kan hjælpe jer bedst muligt.
 

Jeg ser frem til, at høre nærmere. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
Hej Andreas

 

Okay, men kan det ikke løses ved at skalere ned automatisk?

 

Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med 'ubehandlede'? Så jeg kan ikke helt give dig et svar på om det løser udfordringen :-)

Vi bruger konkret screen dumps fra et internt styringssystem til dokumentation i vores fakturaer. Og jeg er med på at man kan ændre filtypen i terminal, men det er bare ikke en super holdbar løsning over en bred kam.

 

Mvh
Forslag af (160 points)

Hej Signe :)

 

Jeg har overtaget dig forespørgsel fra Andreas og i går fik jeg muligheden for at tage en snak med vores udviklere omkring de her png. filer.

Det er ikke noget vi har planer om at udvikle og det skyldes som Andreas beskrev, at vi ikke kan arbejde med størrelsen på formatet.

Du foreslår godt nok, at man kan skalere ned automatisk. Det vil bare betyde, at de fleste billeder vil blive ulæselige, og så giver det jo ikke rigtig mening. Derfor afviser jeg dig forespørgsel og sætter forslaget som implementeres ikke.

 

Jeg håber dog, at du fortsat vil bruge vores forum. Både hvis du har spørgsmål eller andre forslag.

Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hvad er det for noget sniksnak fra Andreas Polk?

Det er implementeret og det virker her fra:

 

https://secure.e-conomic.com/accounting/scanning/upload
Forslag af (160 points)