Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Decimaler

0
Vi ønsker os at kunne fakturere med 3 decimaler, både i antal og pris (mest pris)

Med varer, der ofte nærmer sig meget høje antal, kan vi ikke opfylde købers krav om korrekt prisangivelse.

Eksempel:

80.000 stk á kr. 0,12 = 9.600,00

80.000 stk á kr. 0,115 = 9.200,00

Håber det er en nem systemændring og tilretning, da problemet er presserende.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej Rohde
Tak for dit forslag smiley

Det er et forslag vi har haft oppe og vende en del gange her på forum og det er ikke et vi kommer til, at arbejde med.

Vi er et 2 decimalsystem og det er en af de helt grundlæggende dele af systemets opsætning. Det er derfor en kæmpe opgave hvis det skulle ændres til 3 decimalsystem (eller 4 for den sagsskyld)
Det er ikke en opgave som matcher den værdi vi kunne skabe ved det. Vi holder fast i, at være i 2 decimalsystem. Velvidende om, at vi ikke kan dække alle kunders behov her.

Hvis du skal løse det inde i systemet er du nødt til enten at ændre antallet – så i stedet for, at selve 80.000 stk. skulle du sælge 8.000 (10 stks) eller 800 á 100stk osv.
Så du på den måde kan flytte kommaet mod højre og eliminerer de 3 decimaler.

Hvis dette er et gennemgribende behov for jeres virksomhed så vil udfordringen opstår ofte og nok være ret så frustrerende – så skal i overveje om vi er det rette system for jer.

I kunne evt. tage et kig på Visma Business – der er masser af muligheder og jeg mener de har muligheden for flere decimaler end 2.

Jeg lukker indlægget med henvisning til et tidligere hvor vi har givet en afklaring. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
3 decimaler