Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Programfejl - projekter opdateres ikke med nye aktiviteter

0
Har talt med support 15/3 og fået bekræftet at der er en program-fejl i projektmodulet - som er til STOR IRRITATION for os.

Når man tilføjer en ny aktivitet, så opdaterer systemet ikke nuværende projekter. Dvs at man ikke kan tidsregistrere med den nye aktivitet på eksisterende projekter. Åbenbart en kendt fejl - men hvad er tidshorisonten på at få det lavet ? (Ellers skal jeg MANUELT tilføje aktiviteten på 300 eksisterende projekter..)
i Forslag » Projektstyring af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Nina
Mange tak for dit indlæg smiley

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om den situation du beskriver fordi jeg er ikke sikker på, at jeg er enig i, at det er en program fejl men en del af funktionen. 

Det lyder du anvender vores aktivitet/opgave funktion hvor du på et projekt kan styre hvilke typer aktiviteter der kan registreres på det specifikke projekt.  
Dertil kan du benytte ”udført” funktion så når du er færdig med det den af projektet (selve aktiviteten) så vil du ikke kunne registrerer det på projektet igen.

Det hjælper til, at styre helt nøjagtigt hvilken aktiviteter som kan anvendes på hvert projekt – Så skal en oprettelse af en ny generel aktivitet ikke automatisk tilføjes som specifik muligheder.
Så det vil ikke helt give mening for det funktionen er tiltænkt til, at den automatisk tilføjede nye aktiviteter til det Aktivitet/opgave styring på samtlige projekter.

Det lyder til, at du tilføjer disse aktiviteter på hvert projekt men du ønsker muligheden for, at registrerer alle aktiviteter på alle projekter – Hvis det er det du ønsker så vil jeg ikke foreslå, at anvende ”aktivitet/opgave funktion” fordi så kan du i tidsregistreringen frit vælge imellem alle aktiviteter.  


Jeg håber, at ovenstående giver mening – hvis det er rigtig forvirrende vil jeg rigtig gerne få en kollega til, at ringe dig op så vi sikre, at der ikke er sket en misforståelse og vi finder frem til hvad det er.
Så kan du sende mig dit telefon nr. på info@e-conomic.dk Att. Andreas Polk (forum indlæg 20984)
 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)