Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Visning af hele varebeskrivelsen på desktop.

0

Hej alle. 

I sidste opdatering af appen, gjorde e-conomic det muligt at lange varebeskrivelser kunne vises, hvilket var fedt! Men når man laver en ny ordre på computeren/desktop og indtaster et varenummer med lang tekst kan man stadig ikke se mere end x-antal tegn. Kunne være super hvis det blev lavet som på appen. Er det noget der kan overvejes?

/Michael

i Spørgsmål » Andet af (240 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Michael
Hvor er dejligt, at høre du synes det er fedt at vores mobile salgs app nu viser hele varebeskrivelsen – Det har jeg sagt videre til udviklerne smiley


Det er helt rigtigt, at i selve ”varenummer” feltet hvor du på selve fakturalinjen har en hurtig søge funktion blandt varerne og her vises kun x antal tegn.
Det er helt bevidst fordi det er tænkt til en generel hurtig søgning – hvis du har disse lange varenavne/beskrivelse kan du heldigvis opnå præcis samme overblik som i salg appen meget enkelt.
I varenummer feltet på fakturalinjen kan du enten med musen trykke på ”søg på liste” eller med tastaturet trykker ”pil ned” à Så får du samme liste visning som i appen.

Her kan du også søge på vare nr. og varenavnet som i appen.

Det er ret grafisk udfordrende hvis dette skulle være i det vi kalder for ”in-line search” på selve ”varenr.” feltet i en ny fakturalinje.
Jeg synes nu det fungerer super godt med, at hoppe ind i ”søg på liste” funktionen for,  at få det fulde overblik.


Jeg er meget interesseret i, at høre hvordan det virker for dig? smiley


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)
Hej Andreas.

Jeg var ikke klar over at dette var en mulighed! Så tak for det. Nu når man ikke kan få det bedste i form af længere varebeskrivelser i hurtig søgningen må jeg nøjes med det næstbedste ;-) Men det giver et fint overblik over varerne!

Tak for svaret!