Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Kostpris tillæg

0
Jeg har chattet lidt med Jer i dag vedr. kostpris tillæg på en varer. Som jeg har forstået det skal man ind på hver enkelt varer, hvis man efterfølgende vil tilføje et kostpris tillæg for f.eks. fragtomkostninger.

Det kunne være ønskeligt, at man kunne gøre dette på varegruppe niveau. Så man havde mulighed for, at regulere tillægget efter behov. F.eks. hvis fragtomkostningen ændrede sig.
lukket
i Forslag » Andet af (150 points)
status opdateret af

1 Svar

 
Bedste svar

Hej JRS
Tusinde tak for dit indlæg her på vores forum smiley

Kostpris tillæg kan ligge på 3 niveauer – det ene som du nævner er, at du kan skrive kostpris tillægget ind specifikt på hver vare, på en bestemt vareleverandør.

Her vil du så skulle opdaterer/rette hver enkelt linje.
Du kan også gøre det på et niveau over – nemlig på en specifik leverandør. Det kalder vi for ”vareleverandørtillæg” og det virker på den måde, at det gives på hele vareleverandørfakturaen så det vil være alle varer på denne på vareleverandør (du har selvfølgelig mulighed for, at rette til på hver vareleverandørfaktura)

Det er den jeg tænker kunne være en bedre løsning for dig? – Vil det give dig det ønskede samling af tillægget?


Vi har også et 3. Niveau som forholder sig til ”lokation” – det kunne være, at der altid var nogle faste ekstra omkostninger ved lokation i Odense fordi, at dette skulle fragtes videre af andet fragtfirma.   

 

Du kan se nærmere omkring fordelingen og forskellene her på vores e-copedia guide: Kostpris- og vareleverandørtillæg

Jeg vil rigtig gerne høre nærmere om nogle af de andre funktioner som jeg har belyst kan hjælpe dig videre med det ønskede resultat.
Endnu engang tak for, at du har delt det her på vores forum 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)
valgt som bedste svar af