Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for autotekst i betalingsbeskedfeltet på indgående fakturaer med bankoverførsel.

+2
Når man opretter en indgående fakturaer (både vareleverandørfakturaer og alm. lev.fakturaer), hvor man har betalingstypen bakoverførsel, så skal der indtastes en besked der følger overførslen… den er næsten altid den samme – navn på den der overfører og den faktura man betaler. Det ville være super smart om man havde mulighed for at lave en autotekst på samme måde som man kan i kassekladden.
i Forslag » Andet af (3.4k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Helge
Mange tak for endnu et forslag du har delt på vores forum smiley

Det kunne være super smart. Vi har tidligere modtaget forslaget men er simpelthen ikke blevet prioriteret til, at blive implementeret men det er hellere ikke blevet afvist.
For, at sikre mig der er en samling på tingene herinde på forum vil jeg lukke dette med henvisning til det tidligere forum indlæg

Det har ligget rigtig længe men er endnu ikke planlagt hvornår der skal kigges nærmere på sådan en løsning – Jeg vil opdaterer det andet indlæg når der sker mere i sagen eller der bliver fastsat nærmere hvornår der kan forventes en afklaring.

Tusinde tak for, at du bruger din stemme herinde på forum så vi kan se flere har ønsket. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (39.3k points)