Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ret leverandør oplysninger direkte i kassekladden

+2
Kan det lade sig gøre at rette leverandør oplysninger direkte i kassekladden?

Hvis der fx er nyt kontonummer eller ændrede betalingsbetingelser, så kan jeg ikke rette det når jeg har fakturaen fremme på skærmen, men skal taste det manuelt, for derefter at gå ud og rette på leverandør-kortet bagefter?!
i Spørgsmål » Andet af (280 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Mia
Mange tak for dit indlæg her på vores forum smiley


Du kan desværre ikke rette i din leverandørs oplysninger direkte inde i kassekladden. Jeg kan godt forstå, at i situationen kunne det være rart, at opdatere direkte – Det vil dog som oftest være relativt sjældent, at de skal opdateres og derfor er det ikke et opgave som vi har prioriteret.

Opdateringerne og ændringer til de faste oplysninger på en leverandør (betalingsbetingelse såvel som udgiftskonto) skal ske inde på leverandøren via søgning og lister -> leverandører. 


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Andreas Polk</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Spørgsmål af (39.3k points)